Күн тәртібі:
1.Ас мәзірін, порцияларды өлшеу бақылау, өнімдердің сақтау ережелерін, өнімдердің шығарылым күндерін қадағалау
2. Кешенді жағдайды тексеру ас блогы, тәуліктік сынамалардың болуы,
банкалар мен ас үйді таңбалау құрал.
1. Ас мәзірін, порцияларды өлшемін, өнімдердің сақтау ережелерін, өнімдердің шығарылым күндерін тексердік. Ас мәзіріндегі көрсетілген тағамдар күнделікті пісіріліп, арнайы әр балаға берілетін порция өлшеммен беріледі. Азық- түлік өнімдерінің сақталу жағдайы қарадық , жақсы сақталуда. Әрбір өнімдерінің шығарылым уақытын тексердік, уақыт мерзімі жарамды.
2. Асханада: шикізатқа арналған үстел, ұн илеуге арналған үстел, нан турауға арналған үстел, дайын өнімге арналған үстел, тамақтану орындары бар және қажетті ыдыстармен толық қамтылған. Тәуліктік сынамалары бар, банкалар мен ас үйдің құралдары таңбаланған.
Жалпы мектеп асханасында тамақтанудың гигенасы мен санитарлық нормалары сақталған және оқушылардың дұрыс тамақтануына барлық жағдайлар жасалған.
Әлеуметтік педагог Тойшубекова А.Т